ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα δεδομένα για αριστερό μπακ στην ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως σε πρώτη φάση θα δείξει εμπιστοσύνη στον Σταύρο Πήλιο

Ένα από τα προβλήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ τους επόμενους μήνες είναι η συμμετοχή των συμμετοχή των Εχσάν Χατζισαφί και Μίλαντ Μοχαμαντί με το Ιράν στο Asian Cup τον προσεχή Ιανουάριο.

Η πρώτη σκέψη αρκετών θα ήταν η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Όμως κάτι τέτοιο, σε πρώτη φάση, δεν φαίνεται πως περνάει από το μυαλό του Αργεντινού τεχνικού.

Ο «Πελάδο», όπως φάνηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία, επεξεργάζεται το πλάνο με την ενεργοποίηση του Σταύρου Πήλιου.

Ο 23χρονος μπακ έχει παίξει σε δύο ματς της «Ένωσης», ως αλλαγή, όμως ο Αλμέιδα δήλωσε πως «θα μπορούσε να αποτελέσει τον Ιανουάριο πρώτη επιλογή. Πιστεύω είναι έτοιμος».

Και αυτό φανερώνει μέχρι στιγμής στις συζητήσεις που έχει με ανθρώπους της ΑΕΚ, όσον αφορά τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην ομάδα το προσεχές διάστημα.

Ο προπονητής θα εμπιστευτεί τον Πήλιο και αν κριθεί πως πρέπει να γίνει κάποια μεταγραφή, τότε θα προχωρήσει η συζήτηση για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δεδομένα, πάντως, ο Έλληνας οπισθοφύλακας θα πάρει την ευκαιρία του από τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να προχωράει σε τέτοιου είδους ενέργειες στο διάστημα της παρουσίας του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση