ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
19° Λευκωσία,
04 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Συνεχίζονται τα έργα στην «Αγια-Σοφιά»

Συναγερμός… τέλος για το γήπεδο της ΑΕΚ

Όλα καλά με την υπογειοποίηση στην «Αγια-Σοφιά». Τέλος, πριν καν ουσιαστικά υπάρξει θέμα μπήκε στην συγκεκριμένη υπόθεση, έπειτα από επικοινωνία ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιώργο Πατούλη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απευθύνθηκε στον κ Περιφερειάρχη Αττικής το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από τα δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας χτες (7/10) και τη σχετική ανάρτηση στη Διαύγεια. Περί καθυστέρησης της πληρωμής της ενδέκατης δόσης. Ο κ. Πατούλης τον διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και ότι το έργο θα συνεχιστεί κανονικά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλησε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη για τη στάση του. «Για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που προκύπτει επισήμως και από πλευράς «κιτρινόμαυρων» είναι ότι επί της ουσίας δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι το έργο οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Έπειτα και από τα ευχάριστα νέα σχετικά με τον διαγωνισμό που αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό, γίνεται το τελευταίο βήμα για τα… εγκαίνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση