ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζει επίσημα με Κωστένογλου η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» επισημοποίησε την παραμονή του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ και ο Νίκος Κωστένογλου μονιμοποιείται στον πάγκο της ΑΕΚ.

Με ανάρτησή τους στα social Media αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι κιτρινόμαυροι επισημοποίησαν την παραμονή του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος ανέλαβε αρχικά ως υπηρεσιακός μετά το «διαζύγιο» με τον Καρντόσο και τελικά αποφασίστηκε να πάρει τα κλειδιά της ομάδας για τη συνέχεια.

Στο τιμ του «Κωστέ» θα προστεθούν και ακόμη δύο νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βούλγαρη (γυμναστής), ο οποίος είχε αποχωρήσει με την ομάδα για να δουλέψει με το τιμ του Γκουστάβο Πογέτ, και για τον Γιώργο Αλεξόπουλο, που αφήνει το πόστο του τεχνικού της Κ-19.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X