Μία ξεχωριστή παρουσία στις εξέδρες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λέφσκι Σόφιας.
Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Allwyn Arena και παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη ευρωπαϊκή μάχη της Ένωσης με τη βουλγαρική ομάδα, για την πρόκριση στη League Phase του Champions League.
Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει πολύ καλά, έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ. Ο Σάντος κάθισε στον κιτρινόμαυρο πάγκο σε δύο διαφορετικές περιόδους, από το 2001 έως το 2002 και από το 2004 έως το 2006, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία του συλλόγου.
Παράλληλα, ο 71χρονος προπονητής έχει ισχυρούς δεσμούς και με το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, καθώς διετέλεσε ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας από το 2010 έως το 2014.



































