ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Στην ΑΕΚ ο Αντούνα - Έκλεισε το deal στα 4,5 εκατ. ευρώ»

Σε πλήρη συμφωνία με τις Κρουζ Αζούλ και Τσίβας ήρθε η ΑΕΚ

Δεδομένη θεωρούν στο Μεξικό τη μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα στην ΑΕΚ!

Πληροφορίες του ESPN αναφέρουν πως υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην «Ένωση» και τις Κρουζ Αζούλ-Τσίβας Γκουαδαλαχάρα για την απόκτηση του διεθνή Μεξικάνου μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως ολοκληρώνεται η επιθυμία του 26χρονου για επιστροφή στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια, ενώ έγιναν γνωστές και λεπτομέρειες για τη συμφωνία της μετακίνησης του παίκτη.

Όπως γράφεται, ο «δικέφαλος» θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό στα 4,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα μοιραστούν οι δύο ομάδες (Κρουζ Αζούλ-Τσίβας Γκουαδαλαχάρα), με την πρώτη να διατηρεί και ένα ποσοστό από 20% έως 30% σε μελλοντική μεταπώληση του Αντούνα.

Παράλληλα, κάνουν λόγο πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ μιλάει για τις προθεσμίες που θα εκδοθούν οι αντίστοιχες πληρωμές και έτσι οι διαπραγματεύσεις μπορεί α ολοκληρωθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης.

Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», τώρα, μπορεί να μην είχαν προχωρήσει το θέμα τις τελευταίες ημέρες ωστόσο φαίνεται να επιβεβαιώνεται πως αν αποφάσιζαν να κάνουν τη μεταγραφή, τότε θα έφταναν σε συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είναι και σε αναμονή της απάντησης του Λαμέλα και μένει να δούμε πόσο και αν είναι εφικτό να προχωρήσουν οι δύο αυτές κινήσεις, αν δεν υπάρξει κάποια πώληση παίκτη από τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση