ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι»

Δημοσιεύματα στην Ελλάδα συνδέουν τον Ιταλό πορτιέρο με το «δικέφαλο του νότου»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι πολύ στο κοντά να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά.

O Μπρινιόλι είναι στο «τριφύλλι» από το καλοκαίρι του 2021 μαζί με τον ερχομό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δυο μήνες πριν. Με το συμβόλαιο του να φτάνει στο τέλος του σε μερικούς μήνες οι δυο πλευρές είχαν μπει σε συζητήσεις για ανανέωση. Όμως λίγο το ντεφορμάρισμα του Ιταλού και πολύ περισσότερο η φυγή του Σέρβου προπονητή αλλάξαν τα δεδομένα. Οι σχέσεις ανάμεσα σε Μπρινιόλι και Παναθηναϊκό πήγαν στα άκρα καθώς δεν έβρισκαν τη χρυσή τομή, ενώ ο Τερίμ τον έθεσε εκτός πλάνων του και έτσι θεωρείτε δεδομένο πλέον πως ο Ιταλός δεν θα αγωνιστεί ξανά στο Παναθηναϊκό.

Επί τούτου τα σενάρια για το μέλλον του έχουν ξεκινήσει κι όπως σημειώσαμε νωρίτερα δημοσιεύματα στην Ελλάδα τον έχουν συνδέσει με την ΑΕΚ. Πάντως απ’ τα ενδότερα των πρωταθλητών Ελλάδος βγαίνει πως το καλοκαίρι δεν θα κινηθούν για τερματοφύλακα, κάτι που είναι μια έμεση διάψευση των φημών περί Μπρινιόλι.

Παρά ταύτα τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα τονίζουν πως ο Μπρινιόλι έχει εις γνώση του το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και είναι πέρα για πέρα θετικός στο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, καθώς θεωρεί πως οι κρούσεις από ομάδες της Β’ κατηγορίας Ιταλίας δεν ανταποκρίνονται στην αξία του. Επί της ουσίας στο επόμενο διάστημα θα διαφανεί αν τελικά μπορεί να υπάρξει ντιλ μεταξύ ΑΕΚ - Μπρινιόλι, κάτι που αν συμβεί θα είναι κέρδος τόσο επικοινωνιακά όσο και αγωνιστικά καθώς με τον Στάνκοβιτς και τον Αθανασιάδη θα έχουν μια πολύ καλή τριάδα κάτω απ’ τα δοκάρια.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση