ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό του Αραούχο

Η πεποίθηση του Αργεντινού φορ για την παραμονή του στην ομάδα και οι κινήσεις της Ένωσης

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν άφησε στην τύχη το θέμα της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός φορ πίεσε όσο μπορούσε προκειμένου η Λας Πάλμας να ρίξει τις απαιτήσεις της και να πλησιάσει τις δυνατότητες της Ένωσης. Η επιστροφή του Αραούχο στην Ελλάδα έγινε πραγματικότητα τον Γενάρη, με τον 28χρονο φορ να φιλοδοξεί πως αυτή τη φορά, θα είναι για μόνιμα.

Η ΑΕΚ από την άλλη δεν θα βιαστεί. Η Ένωση θα περιμένει την ολοκλήρωση της χρονιάς (όποτε κι αν έρθει αυτή) προκειμένου να κάνει τις κινήσεις της. Εκεί, είναι πιθανό να υπάρξει και μια προσπάθεια διαπραγμάτευσης με την Λας Πάλμας. Είτε για να πέσει το συνολικό κόστος αγοράς, είτε για να καταβληθούν τα χρήματα σε δόσεις που θα βολεύουν τον Δικέφαλο.

Το βέβαιο είναι πως το θέμα της παραμονής του Αραούχο υπάρχει στην ατζέντα. Στην Ένωση έχουν μετρήσει τη δίψα του Αργεντινού φορ να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα και το πόσο θέλει να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας. Ωστόσο ακόμα υπάρχει χρόνος για να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα της υπόθεσης, που προς το παρόν είναι ανοικτή.

Είναι σαφές πως πολλά θα κριθούν και από τις αγωνιστικές επιδόσεις του Αραούχο. Μιας και τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την αγορά του δεν είναι λίγα. Αν όμως ο Αραούχο δείξει το πρόσωπο που περιμένουν στην ΑΕΚ, τότε είναι δεδομένο πως οι κινήσεις για την παραμονή του στην ομάδα, θα γίνουν.

to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X