ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρλέουσα: «Υπεύθυνος για την κόλαση στη ζωή μου ο Βράνιες»

Η τραγουδίστρια από την Σερβία κατηγόρησε τον Όγκνιεν Βράνιες

Ο «παράνομος» δεσμός του Όγκνιεν Βράνιες με την Γιάνα Καρλέουσα κατέληξε σε δημόσιες αλληλοκατηγορίες και μηνύσεις, όπως και σε «διαρροή» στα ΜΜΕ αρκετών… πικάντικων φωτογραφιών τους σε προσωπικές στιγμές. Η τραγουδίστρια από την Σερβία μίλησε για πρώτη φορά από τότε δημόσια κατηγορώντας τον αμυντικό της ΑΕΚ για τα προβλήματα που δημιούργησε στον γάμο και την προσωπική της ζωή.

«Ο Βράνιες είναι υπεύθυνος για την κόλαση και το χάος που υπάρχει στη ζωή μου τον τελευταίο χρόνο. Με όσα βγήκαν στην δημοσιότητα, η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο, όπως και η οικογένειά μου. Ο άνθρωπος αυτός μού έκανε τόσο μεγάλο κακό και μετά μου έκανε και αγωγή!», ανέφερε.

«Η μητέρα μου που έφυγε πριν λίγους μήνες από την ζωή πέρασε τις τελευταίες της στιγμές με πολύ στρες και αγωνία για μένα. Γι’ αυτό δεν συγχωρώ τα ΜΜΕ. Ελπίζω να το βρουν από τον Θεό, γιατί υπάρχει και το κάρμα και δεν συγχωρεί», πρόσθεσε.

Όσο για την εκδίκαση της μήνυσης που έκανε εναντίον της ο Βράνιες; «Δεν πήγα στην ακροαματική διαδικασία. Δεν χρειαζόταν, γιατί ήδη είχα δώσει την κατάθεσή μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X