ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέρα: «Έχω πει στην ΑΕΚ ότι θα συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου»

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Καρέρα, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του

24sports team

info@24sports.com.cy

Και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ. Παράλληλα σχολίασε όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του με την πανδημία του κορωνοϊού.

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ιταλία: «Όλα είναι ήσυχα με τους δικούς μου και τους φίλους μου στην Ιταλία, αλλά ανησυχώ και εγώ με ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα μου. Συμφωνώ με τα μέτρα που πάρθηκαν και εδώ στην Ελλάδα και εκεί. Στην Ιταλία όμως άργησαν να πάρουν τα μέτρα και γι αυτό ο ιός ξέφυγε».

Για τις προπονήσεις στην ΑΕΚ που γίνονται στο σπίτι: «Παρακολουθούμε όλους τους παίκτες μας με skype και άλλα μέσα για τον τρόπο που κάνουν προπόνηση. Ελπίζω όλοι να είναι καλά μετά από αυτήν την περιπέτεια».

Για την επανέναρξη του ποδοσφαίρου: «Πρέπει πρώτα να περάσει αυτός ο κίνδυνος για τους παίκτες, το επιτελείο και για τον κόσμο γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αγώνες χωρίς γεμάτες εξέδρες».

Για το μέλλον του: «Είμαι ευχαριστημένος στην ΑΕΚ. Εδώ και ένα μήνα έχω πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουμε και του χρόνου κανονικά».

Πηγή: sport-fm

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X