
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι οι επαφές της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Η «Ένωση» προχωράει για να κλείσει το συγκεκριμένο κενό για το οποίο έχει μιλήσει αρκετές φορές ο Μάρκο Νίκολιτς.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στις τελικές επαφές για να πάρει το «6άρι» που θέλει ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Asteras AKTOR τόνισε πως «αναζητούμε παίκτες στις δύο θέσεις που έχουμε πει. Έχουμε καταθέσει προτάσεις. Ο Μηνάς, ο Χαβιέρ, ο πρόεδρος εργάζονται σκληρά. Έχουμε ακόμα δύο μέρες».
Στόχος πλέον είναι ο «εκλεκτός» να έχει κλείσει μέχρι αύριο, ώστε να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τη League Phase του Conference League. Ένα όνομα που ακούγεται αρκετά τις τελευταίες ώρες είναι εκείνο του Μαρκο Γκρούγιτς της Πόρτο.
Ο 29χρονος Σέρβος διεθνής (28 συμμετοχές με την Εθνική Σερβίας) ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και το 2016 αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ έναντι 7 εκατ. ευρώ, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή της εποχής Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ. Αγωνίστηκε δανεικός σε Κάρντιφ και Χέρτα, πριν μετακινηθεί στην Πόρτο το 2020, αρχικά ως δανεικός και έπειτα με κανονική μεταγραφή το 2022, έναντι 9 εκατ. ευρώ.