ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ηλιόπουλος για Μαρινάκη

Για τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε -μετά από ερώτηση που του έγινε

Ο Μάριος Ηλιόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ρωτήθηκε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση της οικογένειάς του με τον Ολυμπιακό.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ανέφερε πως πριν 35-40 ήταν φίλος με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», μετά έγινε κουμπάρος του, όμως, τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουν διαφορετικές πορείες.

«Στη ζωή όταν δεν είσαι ειλικρινής τα βρίσκεις μπροστά σου. Εγώ δεν θέλω ποτέ να κατηγορηθώ πως λέω ψέματα ή ιστορίες για αγρίους. Επειδή αυτό δεν το είπατε στην αρχή η πραγματικότητα είναι η εξής. Ο Μαρινάκης ήταν πριν 35-40 χρόνια στενότατος φίλος μου, πριν 20 χρόνια κουμπάρος μου.

Τα τελευταία 18-20 χρόνια έχουμε διαφορετικές πορείες. Μπορεί να βρεθούμε 1-2 φορές το χρόνο σε χώρους που μαζεύονται πλοιοκτήτες. Ο αδερφός μου ο Αντώνης υποστηρίζει τον Ολυμπιακό. Εδώ γεννιούνται δίδυμα με διαφορετικές απόψεις. Αυτός είναι Ολυμπιακός και εγώ ΑΕΚ», ενώ σε ερώτηση για το αν θα καθόταν με τον Μαρινάκη στο ίδιο τραπέζι:

«Εννοείται πως για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνουμε βήμα καλής θέλησης. Δεν έχω κακές σχέσεις. Στα πλαίσια που λέτε εσείς εγώ του έδωσα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό, αυτός δεν μου έδωσε συγχαρητήρια που πήρα τα ηνία της ΑΕΚ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση