ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται για τον Μουκουντί»!

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα livefoot

Ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Αρολντ Μουκουντί αποκαλύπτουν οι Γάλλοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα livefoot τονίζει πως οι Ροσονέρι έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον διεθνή Καμερουνέζο στόπερ της ΑΕΚ, αλλά δεν… παίζουν μόνοι τους, καθώς ο παίκτης φέρεται να απασχολει και τις Γουέστ Χαμ, Μπρέντφορντ.

Το ρεπορτάζ που έρχεται από τη Γαλλία τονίζει και το κέρδος που θα μπορούσε να έχει η πρώην ομάδα του Μουκουντί η Σεντ Ετιέν, που διατηρεί ένα ποσοστό 30% σε περίπτωση πώλησης του παίκτη.

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Σεντ Ετιέν. Αυτός ο παίκτης είναι ο Μουκουντί που αγωνίζεται στην ΑΕΚ όπου κάνει επιτυχία και προέρχεται από μια πολύ μεγάλη σεζόν, αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Στην περίπτωση αυτή η Σεντ Ετιέν έχει λόγους για να έχει την προσοχή της καθώς οι πράσινοι θα μπορούσαν να λάβουν ποσοστό μεταπώλησης στην επόμενη μεταγραφή του παίκτη! Οι συμφωνίες που έγιναν με την ΑΕΚ προβλέπουν ότι το 30% της επόμενης συναλλαγής θα πάει στα ταμεία της Σεντ Ετιέν. Ο ελληνικός Τύπος συζητά την υπόθεση Μουκουντί εδώ και αρκετές ημέρες», σημειώνεται ενώ παρακάτω αναφέρονται κάποια ποσά από τους Γάλλους, όπου τονίζεται πως η ΑΕΚ δεν συζητά με κάτω απο 7-8 εκατομμύρια ευρώ και πως οι προσφορές μεταξύ 2,1 και 2,4 εκατομμυρίων ευρώ ειναι μικρές.

Το ρεπορτάζ κλείνει και τονίζει πως η Μίλαν την άνοιξη είχε παρακολουθήσει τον Μουκουντί ωστόσο οι Ιταλοί δεν φαίνεται πως παίζουν μόνοι τους καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ όμως «οι Μιλανέζοι ενδιαφέρον περισσότερο για τον παίκτη» καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση