ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γι' αυτό «έκοψε» Μιλόγεβιτς ο Μελισσανίδης!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ συνεχίζει με Κωστένογλου και για το επόμενο παιχνίδι

Στην ΑΕΚ και ειδικότερα ο Ίλια Ίβιτς, τελείως διαφορετικά περίμεναν να εξελιχθεί η κατάσταση με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και πλέον, για να τα λέμε όπως (φαίνεται πως) είναι τα πράματα, «φτου και απ' την αρχή».

Το λογικό λοιπόν και επόμενο. Προκύπτουν όμως διάφορα "αλλά". Ξεκινάμε με το ότι αυτός που εμφανίζεται ως εκλεκτός του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, ο συμπατριώτης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν γίνεται να έρθει τώρα στην ΑΕΚ.

Οπότε, εκ των πραγμάτων η επιλογή του νέου προπονητή είτε θα είναι υπηρεσιακή ουσιαστικά λύση ως το καλοκαίρι είτε πολύ απλά, ο "Μίλο" θα πρέπει να ξεχαστεί, να φύγει από το κάδρο και να δοθούν τα ηνία σε έναν "μόνιμο" τεχνικό.

Η αμφισβήτηση όμως και οι φωνές για τον Νίκο Κωστένογλου έχουν ξεκινήσει πάνω από ένα μήνα. Διάστημα επαρκές, ειδικά όπως είναι διαμορφωμένη αυτήν τη στιγμή η αγορά των προπονητών, όχι απλώς να βρεθεί προπονητής -είτε υπηρεσιακός, είτε όχι- αλλά να είχε αναλάβει κιόλας!

Το πλέον αξιοσημείωτο και αυτό που προφανώς καταδεικνύει είτε αδυναμία είτε τελείως διαφορετικό υπολογισμό της κατάστασης, αναδεικνύεται στο σημερινό πρωτοσέλιδό της (πάντα καλά ενημερωμένης σε θέματα της ομάδας) "Ώρας" (δείτε το ΕΔΩ), η οποία επισημαίνει πως ο "Κωστέ" πιθανότατα θα βρίσκεται στον πάγκο και στο ματς με τον ΟΦΗ. Άρα, η αλλαγή στον πάγκο, μετατίθεται από εβδομάδα.

Και όλα αυτά την ώρα που έχουν κυκλοφορήσει στην πιάτσα διάφορα παραπονάκια αναφορικά με "εμμονές" (όπως χαρακτηριστικά λέγεται) και "κωλύματα" που έχουν εμποδίσει, αρχικά, τη λήψη απόφασης για αντικατάσταση του προπονητή και δευτερευόντως για έλλειψη ευελιξίας ως προς την, όποια και με όποιο καθεστώς, επιλογή για τον διάδοχο του Έλληνα κόουτς.

Προφανώς, στην Ένωση και ειδικότερα ο Ίλια Ίβιτς, τελείως διαφορετικά περίμεναν να εξελιχθεί η κατάσταση με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο και πλέον, για να τα λέμε όπως (φαίνεται πως) είναι τα πράματα, "φτου και απ' την αρχή", με αποτέλεσμα να χάνεται και άλλος χρόνος και η ομάδα να κινδυνεύει στο Ηράκλειο να βρεθεί ακόμη και εκτός εξάδας...

sportdog.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση