ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γαλανόπουλος για πανό BBB: «Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, ευτυχώς κάποιοι αποδοκίμαζαν»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος σχολίασε όσα έγιναν πριν τη σέντρα του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού, σε ένα ντέρμπι που παραλίγο να μην ξεκινήσει ποτέ ελέω της παρουσίας πανό υπέρ των Bad Blue Boys από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Εντέλει, το πανό κατέβηκε άμεσα, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να αναφέρει μετά τη λήξη του ντέρμπι πως «θέλουμε να αφιερώσουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια»».

Επιπλέον, ανέφερε πως «ήταν μία νίκη και σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν κι εμείς να πάρουμε. Ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και βελτιωνόταν. Ηταν δύσκολο μετά από μία τέτοια στη νίκη να κάνουμε το παιχνίδι μας κι εδώ.

Το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι. Νιώθω στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές και έπαιξε ρόλο αυτό.

Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. συνεχίσαμε όμως με δυο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση. Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα. Ισως δε συνέβαινε τόσο συχνά πέρυσι αυτό. Είναι η μενταλιτέ αυτής της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση