ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φουλάρουν για τη μόνιμη άδεια της OPAP Arena στην ΑΕΚ

Τις απαραίτητες εργασίες για να λάβει το νέο γήπεδο την τελική του μορφή καλούνται να προχωρήσουν οι άνθρωποι του δικέφαλου

Σε πέντε μήνες παρατάθηκε προσωρινά η άδεια λειτουργίας της «OPAP Arena», στην οποία θα γίνουν κάποιες ακόμα εργασίες πριν λάβει την τελική της μορφή πριν από την επόμενη σεζόν.

Όπως προκύπτει από το «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, μία από αυτές αφορά την αλλαγή των πλέξιγκλας που υπάρχουν στο κάτω διάζωμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η διοίκηση της «Ένωσης» ενημέρωσε την Περιφέρεια Αττικής πως όλα τα υπάρχοντα θα αντικατασταθούν και θα τοποθετηθούν άλλα, καινούργια και κυρίως διαφορετικού τύπου.

Όπως σημειώνει η Live Sport δεν θα είναι από πλέξιγκλας, αλλά από ένα ειδικό γυαλί που δεν προκαλεί καμία αντανάκλαση και θα καλύψει και το σημείο που είναι κενό, στις θύρες 5-9 της OPAP Arena.

Αυτές οι εργασίες θα ξεκινήσουν με το φινάλε της σεζόν και θα ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι, πριν από την έναρξη της νέας σεζόν και τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, θα υπάρξει και διαχωρισμός της θύρας 48 (από τις θύρες 46 και 2), καθώς την επόμενη χρονιά θα υπάρχει και χώρος για τη φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στα ευρωπαϊκά ματς.

Πηγή sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πήλιος

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πήλιος

Ο Σταύρος Πήλιος θεωρείται ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αφού ολοκληρώθηκε το deal με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον παίκτη
 |  ΑΕΚ