ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρχεται ο Βίντα, πλησιάζει και ο δεύτερος στόπερ στην ΑΕΚ

Ο Κροάτης φτάνει στην Αθήνα

Ημέρα Ντομαγκόι Βίντα είναι η σημερινή για την ΑΕΚ. Ο Κροάτης στόπερ αναμένεται απόψε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με την «Ένωση», που είναι ήδη δεδομένη από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 33χρονος άσος θα έρθει στην Ελλάδα πιθανότατα με ιδιωτική πτήση από το Ζάγκρεμπ. Το Σάββατο αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή αναμένονται την ίδια μέρα ή την Κυριακή.

Ο Βίντα θα αρχίσει προπονήσεις πιθανότατα τη Δευτέρα, μέρα που θα επιστρέψει στα Σπάτα και η υπόλοιπη ομάδα μετά το διήμερο ρεπό που ακολουθεί τη σημερινή επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ο Κροάτης θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης τις πρώτες μέρες και είναι δύσκολο να προλάβει το φιλικό της Παρασκευής με την Ομόνοια και έτσι λογικά το ντεμπούτο του θα γ

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ είναι σε προχωρημένες επαφές και για την απόκτηση δεύτερου στόπερ. Οι υποθέσεις Μπόγκνταν Πλάνιτς και Όσκαρ Μινγκέθα δεν έχουν κλείσει οριστικά αρνητικά, αλλά οι πιθανότητες είναι λιγοστές. Στη συνέχεια, αφού θα έχει κλείσει και ο δεύτερος στόπερ, θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις για τις υπόλοιπες θέσεις (εξτρέμ, φορ και ίσως 1-2 ακόμη προσθήκες σε άμυνα και δεξί μπακ).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση