ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επαφή του Ίβιτς με Νίκολιτς

Έμεινε ελεύθερος από την Βίντι

24sports team

info@24sports.com.cy

Το ψάξιμο του Ίλια Ίβιτς για προπονητή συνεχίζεται.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ κάνει διαρκώς επαφές με υποψήφιους προπονητές και προσπαθεί να βρει τον εκλεκτό που θα καθοδηγήσει την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του sportfm.gr, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν και από τον Γιώργο Τσακίρη στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει ήδη επαφή με τον Μάρκο Νίκολιτς. Ο 40χρονος Σέρβος τεχνικός έλυσε χθες το συμβόλαιό του με την Βίντι και έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης. Πίσω από τις επαφές των δύο ανδρών, πάντως, υπάρχει παρασκήνιο.

Ο Νίκολιτς αποτελούσε έναν από τους υποψήφιους προπονητές το περασμένο καλοκαίρι όταν και τελικά προκρίθηκε η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, η οποία αποδείχτηκε πλήρως αποτυχήμενη. Σε όλα αυτά πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ίβιτς διατηρεί καλή σχέση με τον 40χρονο προπονητή.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ίλια Ίβιτς έχει κάνει διερευνητικές επαφές και στην Τουρκία. Ένας προπονητής εξ αυτών, του οποίου το όνομα μένει «κρυφό», έχει συμβόλαιο με τον σύλλογό του και αυτό αποτελεί ένα εμπόδιο για την έναρξη -επίσημων- συζητήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση