ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαφορά, αλλά… αντιμετωπίσιμη με Λιβάγια και Ολιβέιρα

Υπάρχει αισιοδοξία και θέληση να βρεθεί η χρυσή τομή

Η πρώτη συνάντηση του Ίλια Ίβιτς με τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε, ατζέντη του Μάρκο Λιβάγια, δεν είχε αποτέλεσμα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την επέκταση του συμβολαίου Κροάτη φορ, που λήγει το 2021, σε καλό κλίμα και είναι προφανές πως υπάρχει αμοιβαία διάθεση για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Στο οικονομικό, ωστόσο, που είναι και το βασικό σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρξε διαφορά. Η «Ένωση» πρόσφερε στον 27χρονο άσο νέο τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που πλησιάζουν στο 1 εκατ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή με αύξηση σε σχέση με το τρέχον συμβόλαιό του. Οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως είναι μεγαλύτερες, αλλά το θέμα είναι ανοιχτό και θα υπάρξουν προσεχώς νέες συζητήσεις. Το θετικό, πέρα από την αμοιβαία επιθυμία για νέο deal, είναι πως ο εκπρόσωπος του Λιβάγια δεν μετέφερε στην ΠΑΕ κάποια πρόταση ή έστω ένα σοβαρό ενδιαφέρον για τον πελάτη του από το εξωτερικό.

Όσον αφορά στον Νέλσον Ολιβέιρα, το ραντεβού μέσω βιντεοκλήσης πήρε αναβολή. Πάντως σε κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις υπήρξε κι εκεί, όπως με τον Λιβάγια, επιθυμία μεν αλλά διαφορά στο οικονομικό.

Οι διαπραγματεύσεις μπορεί να διαρκέσουν αρκετές μέρες, πιθανώς να χρειαστεί και παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να «δέσουν» τους δύο πολύτιμους επιθετικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X