ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Deal ΑΕΚ - Λας Πάλμας για Αραούχο;

Τα σενάρια που εξετάζονται σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα

Ισπανικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για τον Αραούχο θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί έπειτα από την κρίση που έχει προκύψει με τον κορονοϊό.

Η ΑΕΚ έχει καταβάλει 300.000 ευρώ στη Λας Πάλμας τον Ιανουάριο για τον δανεισμό του Αραούχο και το καλοκαίρι πρέπει να πληρώσει 2,7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί.

Φυσικά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με τον κορονοϊό ενδεχομένως να επηρεάσουν τη συμφωνία και όπως τονίζει η AS, σε ένα θέμα της για τους δανεικούς της Λας Πάλμας, αυτή (σ.σ. η συμφωνία) θα μπορούσε να αλλάξει όρους ή ακόμα και να ακυρωθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα της AS δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό στο ρεπορτάζ, αναφέροντας πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να προκύψουν όταν αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση με τον κορονοϊό.

Κάτι που αφορά την πλειοψηφία των μεταγραφών που έχουν οψιόν αγοράς (και όχι μόνο) και που είχαν κλειστεί τους προηγούμενους μήνες. Άλλωστε τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ, λόγω και της κατάστασης με τον κορονοϊό, δεν έχει πάρει καμία ειλημμένη απόφαση προγραμματισμού ενόψει της επόμενης σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X