ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντάει αρνητικά στην ΑΕΚ ο Σλούτσκι!

Το σκέφτηκε και θα πει όχι

Πάει γι’ άλλα η ΑΕΚ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr από την Ρωσία και το κοντινό περιβάλλον του Λέονιντ Σλούτσκι, ο Ρώσος τεχνικός προσανατολίζεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ.

Η φημολογία είναι έντονη στην Ρωσία και στο κοντινό περιβάλλον του 48χρονου προπονητή ότι η πρόθεσή του είναι να δώσει αρνητική απάντηση στον Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο είχε χθες συνάντηση στο Άμστερνταμ.

Ο λόγος φέρεται να είναι πως ο Σλούτσκι δεν έχει πειστεί απόλυτα από την επαφή που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, θέλοντας προφανώς ένα διαφορετικό μοντέλο και τρόπο δουλειάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην τεχνικός της Φίτεσε, της Χαλ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει δώσει οριστική απάντηση στον Ίβιτς σχετικά με την απόφασή του, αλλά σύμφωνα με τα όσα απορρέουν από το στενό του περιβάλλον, μάλλον η απάντησή του εντός των επόμενων ωρών θα είναι αρνητική.

Εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες, τότε ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ και του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο χάνεται και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να ενεργοποιήσει κάποια από τις επόμενες επιλογές του.

www.sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

<