ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξε το πανό, έφυγε η ΑΕΚ από το γήπεδο και επέστρεψε όταν κατέβηκε!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού άνοιξαν το πανό Bad Blue Boys στο πέταλο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού άνοιξαν, τελικά, το πανό Bad Blue Boys στο πέταλο καθώς παρουσιάζονταν οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο και η ΑΕΚ, όπως είχε προαναγγείλει, έφυγε από το γήπεδο!

Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση των ανθρώπων του «τριφυλλιού», το πανό κατέβηκε γρήγορα και οι παίκτες της ΑΕΚ, που περίμεναν στη φυσούνα, επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο μετά από 2-3 λεπτά και το αθηναϊκό ντέρμπι ξεκίνησε κανονικά.

Θυμίζουμε, η ΑΕΚ ενημέρωσε νωρίτερα ότι αν ανοίξει ολόκληρο το πανό των Bad Blue Boys στο πέταλο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, δεν θα κατέβει στο παιχνίδι! Στην «Ένωση» έλεγαν χαρακτηριστικά για το πανό: «Το θεωρούμε προκλητικό, προσβλητικό και χυδαίο». Πρόσθεταν, δε, πως «εφόσον ανοίξει αυτό το πανό, η ομάδα μας δεν πρόκειται να κατέβει για να ξεκινήσει το ματς. Ενημερώσαμε γηπεδούχους, επικεφαλής αστυνομικής δύναμης και ενημερώσαμε και εισαγγελέα».

Να σημειωθεί πως οι Bad Blue Boys, φανατικοί οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι αδελφοποιημένοι με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, να σημειωθεί, έχει ενημερώσει από το απόγευμα σχετικά τις Αρχές, αλλά και τους «πράσινους» ότι ενδέχεται να υπάρχουν προσβλητικά πανό ή κορεό για τον δολοφονημένο Μιχάλη Κατσούρη στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το πανό έγραφε «Free the Boys», δηλαδή «Ελευθερώστε τα Παιδιά», προφανώς για τους συλληφθέντες Κροάτες και όταν απλώθηκε ολόκληρο στο πέταλο, ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση