ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανησυχία για τις νέες καθυστερήσεις στο γήπεδο της ΑΕΚ

Μεγάλη ανησυχία και εκνευρισμός υπάρχει στην ΑΕΚ

Τα έργα εντός κι εκτός «Αγιά Σοφιάς» προχωρούν κανονικά, την ίδια ώρα όμως παρατηρείται μεγάλη κωλυσιεργία σχετικά με συνοδά έργα κάτι για το οποίο από την ΑΕΚ θεωρούν πως έχει ευθύνη ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης.

Εδώ και ένα χρόνο ο κ. Χατζηδάκης έχει μπλοκάρει την Υπουργική Απόφαση σχετικά με τη διαχειριστική μελέτη όλων των Αλσών της χώρας, στην οποία θα υπαχθεί και το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας με όσες πρωτοβουλίες διαχείρισης έχει ήδη συμφωνήσει με το Υπουργείο ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιάννης Βούρος.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία τυπική υπογραφή στην Υπουργική Απόφαση που είναι ήδη έτοιμη, αλλά βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο υπουργικό συρτάρι του Υπουργού και έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και απορία στους ανθρώπους της Ένωσης.

Όσο δεν μπαίνει αυτή η υπογραφή, μπλοκάρει και θέματα καθορισμού και διαχείρισης του Αλσους από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και τα συνοδά έργα του γηπέδου που πηγαίνουν πακέτο με τη συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση.

Την ίδια ώρα που ο Γιάννης Βούρος συζητά και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, γεννά τεράστιες απορίες η κωλυσιεργία του κ. Χατζηδάκη, αλλά και ερωτήματα κατά πόσο γίνεται μόνο από απλή αδράνεια ή και για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων εναντίον της εξυπηρέτησης θεμάτων που άπτονται με το συνολικό έργο του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά και θα αναμορφώσουν ολόκληρη την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η υπόσχεση που έχει πάρει ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας είναι ότι από μέρα σε μέρα η Υπουργική Απόφαση θα υπογραφεί προκειμένου να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η μεγάλη και ανεξήγητη καθυστέρηση έχει δημιουργήσει μεγάλα ερωτηματικά για τη στάση του κ. Κωστή Χατζηδάκη και από πού καθορίζεται η συγκεκριμένη στάση.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση