ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αμοιβαία επιθυμία για ανανέωση ΑΕΚ και Ολιβέιρα, αλλά…

Η επιθυμία είναι κοινή, αλλά το deal δεν θα είναι τόσο απλή περίπτωση

Η πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι κοινή, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

Ασφαλώς και είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα πως η πλευρά της «Ένωσης» κοινοποίησε στην πλευρά του ποδοσφαιριστή πως θέλει να τον κρατήσει στις τάξεις της και μετά τον Ιούνιο, που λήγει το συμβόλαιό του, αλλά και ότι ο Πορτογάλος φορ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα. Όμως ακόμη η ΠΑΕ δεν έχει μπει σε διαδικασία προσφοράς και οι δύο πλευρές δεν έχουν κάνει διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η ΑΕΚ είναι απίθανο να φτάσει στα επίπεδα του τρέχοντος συμβολαίου του 29χρονου άσου, δηλαδή σε ποσό περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ. Μένει να φανεί αν η πρόταση που θα του γίνει θα τον ικανοποιήσει κι αν θα υπάρχει πεδίο συνεννόησης για να υπογράψει.

Πάντως για την ώρα ο Ολιβέιρα είναι αφοσιωμένος στις προπονήσεις και παρουσιάζεται αποφασισμένος να εμφανιστεί στην επανεκκίνηση των υποχρεώσεων της «Ένωσης» μεταμορφωμένος μετά το κακό του ξεκίνημα στη σεζόν.

www.sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση