ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλμέιδα: «Με Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ η ομάδα είναι ολοκληρωμένη»

Οι δηλωσεις απο τον τεχνικό του δικέφαλου

Πλήρης με δύο παίκτες σε κάθε θέση είναι η ΑΕΚ μετά τις τελευταίες δύο προσθήκες στο ρόστερ της, αυτές των Σιντιμπέ και Φαν Βέερτ, ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του.

«Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που ήδη είχαμε. Ο ένας είναι σκόρερ, είναι παίκτης περιοχής, εκεί είναι επικίνδυνος. Οπότε μας δίνει μια άλλη επιλογή σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά, σε σχέση με τους παίκτες που είχαμε. Σε ό,τι αφορά τον Σιντιμπέ, είναι δυναμικός, είναι έμπειρος. Έχει νοοτροπία νικητή γιατί κατάφερε να σηκώσει εκείνο… το χρυσό τρόπαιο που ζυγίζει έξι κιλά», ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Οπότε, ελπίζουμε να μας μεταδώσει τα συναισθήματά του. Ελπίζουμε και οι δύο να προσαρμοστούν γρήγορα στο σύστημά μας. Με αυτούς τους δύο παίκτες, η ομάδα είναι ολοκληρωμένη σε όλες τις γραμμές. Πρακτικά, έχουμε δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Και τώρα εξαρτάται από εμένα, να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη στην επιλογή για το ποιος θα παίζει. Υπάρχει ο ανταγωνισμός που χρειάζεται μία ομάδα, η οποία θέλει να παλέψει για σημαντικά πράγματα», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση