ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλμέιδα: «Αυτή η ανατροπή δείχνει χαρακτήρα»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ

Στον χαρακτήρα που έβγαλε η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό, αλλά και στην υπομονή που έδειξε στο παιχνίδι της η Ένωση, στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου. Τι είπε για την απόδοση του Φαν Βέερτ και την επιστροφή του Γκατσίνοβιτς.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ανατροπή: «Εγώ θεωρώ ότι τον χαρακτήρα πρέπει να τον έχουμε πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος είχε ένα πλεονέκτημα, μπόρεσε και προηγήθηκε και εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε να μπούμε. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς και καταφέραμε να μπούμε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε υπομονή γιατί τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή πήγανε καλά και καταφέραμε να διασπάσουμε τις γραμμές του αντιπάλου, που στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε καλά σε αυτό. Είναι πολύ σημαντικό που τα καταφέραμε και όντως αυτή η ανατροπή δείχνει χαρακτήρα».

- την αλλαγή του Φαν Βεερτ με την ΑΕΚ να είναι πίσω στο σκορ: «Πολλές φορές όταν κάνεις κάποιες αλλαγές, είτε βγαίνουν καλά είτε δεν βγαίνουν. Κατάλαβα ότι σε έναν μικρό αγωνιστικό χώρο με πολλούς αντιπάλους στο κέντρο, δε μας χρειαζόταν τόσο ένας σέντερ φορ αλλά παίκτες από τις πίσω γραμμές. Όλα τα παιδιά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο, είτε ο Γκατσίνοβιτς, είτε ο Φερνάντεθ, είτε ο Τσούμπερ είτε ο Πέτρος, βοήθησαν σε αυτό. Αν παίζαμε με σέντερ φορ ενδεχομένως να πηγαίναμε σε σέντρες και ο αντίπαλος είχε ύψος στην άμυνά του. Επαναλαμβάνω όμως ότι άλλες φορές οι αλλαγές βγαίνουν και άλλες όχι».
- τον Γκατσίνοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του: «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γκατσίνοβιτς πρώτα γιατί είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον βλέπαμε εδώ και μέρες ότι είναι σε καλή κατάσταση. Πραγματικά μπήκε πολύ καλά, με ένταση, γρήγορος και αποφασιστικός. Ίσως σε κάποιες φάσεις να ήταν λίγο ανακριβής όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Χαίρομαι πολύ για αυτόν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση