ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: «Ξηλώνεται» ο Τίγρης για δύο παιχταράδες!

Τι θα γίνει με Αραούχο!

24sports team

info@24sports.com.cy

ΑΕΚ: Το άρθρο του Τάσου Τσατάλη στη σημερινή Ώρα, για την Ένωση και την επόμενη μέρα.

Διαβάστε τι αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Για τον Βράνιες δεν υπάρχει καμιά δέσμευση, είναι απλά δανεικός από την Άντερλεχτ. Για τον Σιμάνσκι υπάρχει η συμφωνία για 1,5 εκατομμύριο αγορά, για τον Αραούχο στα 2,7 εκατομμύρια.

Σύνολο 4,2 εκατομμύρια. Καταλαβαίνει κανείς πως σε μια συγκυρία σαν αυτή που έτυχε, το ποσό είναι εξωφρενικά μεγάλο, όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά και για κάθε ελληνική ΠΑΕ. Οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες βέβαια. Για τον Σιμάνσκι μπορώ να πω με βεβαιότητα κι εδώ το αποκαλύψαμε πρώτοι άλλωστε, πως προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να μην τον έχει στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Βεβαίως, όπως και στην περίπτωση του Ολιβέιρα, στην εμπορική αξία του παίκτη είναι ένα πλήγμα η αναβολή του Euro, αλλά εκτιμώ πως δεν έχει αυτό την πρωτεύουσα σημασία.

Αλλά σε μια περίοδο ανατροπής μεγάλης στο ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει τώρα, αλλάζουν τα δεδομένα και για τον Αραούχο. Πρώτα απ'όλα, ποιος μπορεί να πει πως θα είναι παράλογο να ζητήσει η πλευρά της ΑΕΚ, αρχικά μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο από την Λας Πάλμας. Η συμφωνία ήταν να εκτελεστεί η ρήτρα με το τέλος της σεζόν, όπως υπολογιζόταν κανονικά.

Επειδή ξέρω πως πέρα από όλες τις λογικές με ψυχρά αγωνιστικά κριτήρια επιφυλάξεις, το «θέλω» για τον Αραούχο είναι πάντα ισχυρό στην ΑΕΚ, εκτιμώ πως ήδη εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο η Ένωση στη συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να επωφεληθεί. Και οι προοπτικές που ανοίγονται είναι πολλές, για να το καταφέρει».

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X