ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Καθυστερεί 4 μήνες η «Αγία Σοφία»

Παράταση παίρνει η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια

24sports team

info@24sports.com.cy

Στα μέσα της σεζόν 2020/21 αναμένεται η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο λόγος είναι η καθυστέρηση στην διαδικασία της υπογειοποίησης.

Υπήρξε λάθος στο σχηματισμό της Επιτροπή Ελεγκτικού Μηχανισμού, καθώς υπήρχαν άνθρωποι που δεν πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις.

Λόγω αυτού του προβλήματος, το αποτέλεσμα του μειοδοτικού διαγωνισμού με την ανάληψη του έργου της υπογειοποίησης από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ του Σωκράτη Κόκκαλη ανακοινώθηκε στις 21 Μαρτίου.

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στις 18 Απριλίου, αναρτήθηκε το αποτέλεσμα στη «Διαύγεια» και μετά από 15 μέρες έπρεπε να υπάρξει η έγκριση από τον Ελεγκτικό Μηχανισμό και μετά το λάθος που έγινε τελικά η έγκριση έγινε στις 27 Ιουλίου.

Άλλο ένα πρόβλημα ήταν οι εκλογές, αφού μέχρι να υπάρξει η αλλαγή της Κυβέρνησης (λόγω της προεκλογικής περιόδου) δεν λειτουργούσε τίποτα στο Δημόσιο και κάπου εκεί χάθηκε επιπλέον χρόνο.

Άλλος ένας παράγοντας… καθυστέρησης ήταν ο Άρης Βασιλόπουλος, αφού με δικές του ενέργειες προσπαθούσε να βάλει στον «πάγο» ό,τι θέμα αφορούσε το γήπεδο και το συνολικό χρόνο φτάνει τα 2,5 έτη.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X