ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: Έτσι μεγάλωσε η Αγιά Σοφιά τη χρονιά που πέρασε! (pics)

Μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στο δικό της σπίτι

24sports team

info@24sports.com.cy

Η μεγαλύτερη προσμονή στην ΑΕΚ δεν είναι άλλη από την επιστροφή της στα πατρογονικά της εδάφη, στη γειτονιά της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και το 2019 που έφυγε, έφερε την ΑΕΚ ακόμα πιο κοντά στο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

Μέρα με τη μέρα η ΑΕΚ βλέπει τα τείχη της Αγιά Σοφιάς να ορθώνονται και τις εργασίες να προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς φέρνοντας την είσοδό της στο δικό της σπίτι της ένα χρόνο πιο κοντά! Ένα όνειρο που κάνει πραγματικότητα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πάλεψε και πέτυχε κάτι που πριν μερικά χρόνια ίσως φάνταζε αδύνατο.

Η χρονιά που μας άφησε εδώ και λίγες ώρες ήταν πολύ σημαντική για την ολοκλήρωση της Αγιά Σοφιάς καθώς μέσα στο 2019 το γήπεδο έκλεισε περιμετρικά, ενώ ξεκίνησε και ολοκληρώνεται πλέον και η τοποθέτηση του στεγάστρου.

Λίγο πριν φύγει το έτος έπεσαν και οι υπογραφές μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της εταιρίας Intrakat, κάτι που σφράγισε ουσιαστικά την έναρξη της υπογειοποίησης μέσα στις πρώτες εβδομάδες του 2020. Ενός έργου άρρηκτα συνδεδεμένου με τη λειτουργία του γηπέδου, που θα διευκολύνει συνάμα και την κυκλοφορία στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα από την Αγιά Σοφιά.

Πλέον αναμένεται και η τελευταία υπογραφή μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του ερασιτεχνικού σωματείου που θα ανάψει επί της ουσίας το πράσινο φως της ολοκλήρωσης των εργασιών στα εσωτερικά της Αγιά Σοφιάς. Ήδη άλλωστε «τρέχει» ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για την επιλογή του αναδόχου, με την ΑΕΚ κάθε μέρα που περνάει να βλέπει το νέο της σπίτι να προχωρά με σταθερά βήματα στην τελειοποίησή του.

Δείτε πως... μεγάλωσε η Αγιά Σοφιά μέσα στο 2019 στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί:

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X