ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Βάργκα για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Ολυμπιακού, με τον Βάργκα να επιστρέφει και τον Νίκολιτς να καταστρώνει τα πλάνα για την πρεμιέρα των playoffs

H AEK μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», έχοντας ένα σημαντικό «όπλο» ξανά στη διάθεσή της.

Ο Μάρκο Νίκολιτς βλέπει τον Μπαρνάμπας Βάργκα να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να τίθεται στη διάθεσή του για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Βάργκα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται να μπει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα. Όλα δείχνουν πως, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της Κυριακής.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, σχηματίζοντας επιθετικό δίδυμο με τον Λούκα Γιόβιτς, σε μία επιλογή που μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Στα Σπάτα, το βάρος πέφτει και στην επιστροφή των διεθνών, με τον Νίκολιτς να περιμένει την πλήρη ενσωμάτωσή τους για να δουλέψει πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η κατάσταση του ρόστερ δείχνει να εξομαλύνεται, κάτι που επιτρέπει στον προπονητή της ΑΕΚ να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς σημαντικά προβλήματα.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση