Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω το ρεπό της Τρίτης και το δυνατό οικογενειακό δίτερμα της Δευτέρας στα Σπάτα.
Ο Μάρκο Νίκολιτς εκμεταλλεύτηκε όσο μπορούσε τη διακοπή του πρωταθλήματος, παρότι οι πολλές και σημαντικές απουσίες των διεθνών δυσκόλεψαν τον προγραμματισμό του.
Πλέον, η «Ένωση» μπαίνει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Κυριακής (21:00) απέναντι στον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια περίοδο όπου το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά απαιτητικό: εννέα παιχνίδια σε λιγότερο από έναν μήνα περιμένουν τον «Δικέφαλο».
Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν οι Έλληνες διεθνείς, ενώ την Παρασκευή θα ενσωματωθούν οι Πιερό και Πινέδα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και για την κατάσταση του Πιερό, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Αϊτής με τη Νικαράγουα, στο πλαίσιο της προσπάθειας της χώρας του να εξασφαλίσει θέση στο Μουντιάλ 2026.
Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει ότι η ΑΕΚ μπαίνει σε μια κρίσιμη και απαιτητική περίοδο, όπου θα χρειαστεί βάθος, ένταση και απόλυτη συγκέντρωση.
Πηγή: sport-fm.gr






























