ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΚ: «Δεν μας ενδιαφέρει τι λέει ο Κλάτενμπεργκ»

Τόνισε ότι είναι νομικά έκθετος και δεν θα δοθεί σεντ

Την πλήρη αντίθεσή της στο σχέδιο που παρουσίασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία εξέφρασε η ΑΕΚ. Μέσω του εκπροσώπου της, Αλέξη Αλεξίου, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση της Super League για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και τον τρόπο που θεωρεί ότι μεθοδεύεται να χρηματοδοτηθεί η εταιρεία του Άγγλου.

Συγκεκριμένα ο β' αντιπρόεδρος της «Ένωσης» ανέφερε:

«Εγώ δεν πρόκειται να εκφράσω απορίες ή ερωτήματα πάνω σε αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Κλάτενμπεργκ και το τι λέει.

Όσον αφορά το θέμα με το 4% από τα συμβόλαια, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί. Άμεσοι και αυτονόητοι. Γιατί εκεί που παλεύετε για να μειωθεί το ποσοστό που δίνουμε στην ΕΠΟ, έρχεστε τώρα να μας πείτε να το δίνουμε στον Κλάτενμπεργκ.

Εμείς ως ΑΕΚ ξεκαθαρίζουμε πως δεν πάει εκεί ούτε σεντ. Όλα θα μείνουν στο ταμείο της κάθε ΠΑΕ. Ξεκάθαρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, το μόνο που έχω να πω είναι πως σημείωσα 13 σημεία που είναι νομικά αβάσιμα και στα οποία είναι νομικά έκθετος. Σταμάτησα στα 13 σημεία γιατί βαρέθηκα να καταγράφω.

Υπήρξαν κι άλλα στην συνέχεια. Μιλάμε για μια εταιρεία που συστάθηκε χωρίς να υπάρχουν πληρεξούσια, χωρίς να υπάρχουν εντολές, χωρίς να υπάρχει τίποτα. Θέλετε να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι και να τα συζητήσουμε; Ένα προς ένα; Να τα βάλουμε.

Θα μιλήσει κανείς γι’ αυτά; Να κληθούν να μιλήσουν και να τοποθετηθούν όλοι. Αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο και να πάρουμε και αποφάσεις, τότε να μιλήσω αναλυτικά. Αλλιώς ας το προσπεράσουμε το θέμα, κυρία πρόεδρε, όπως πολύ έξυπνα άλλωστε το προσπεράσατε κι εσείς…».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση