ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν η Ελλάδα συνεχίσει να δυσφημεί το ποδόσφαιρο, θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς»

Συμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της FIFA για την Ελλάδα, Γρηγόρη Ιωαννίδη

Ανησυχητικά πλην… ρεαλιστικά, με δεδομένη τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν όσα είπε ο Γρηγόρης Ιωαννίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη!

O καθηγητής αθλητικού δικαίου και νομικός σύμβουλος της FIFA για την Ελλάδα (ένας άνθρωπος, δηλαδή, ο οποίος μιλάει απευθείας με την παγκόσμια ομοσπονδία για το «ελληνικό πρόβλημα», όπως το χαρακτηρίζουν), τόνισε πως αν η χώρα μας «συνεχίσει να δυσφημεί το ποδόσφαιρο, αργά ή γρήγορα θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς από UEFA-FIFA», εννοώντας, φυσικά, ότι -μεταξύ άλλων ποινών- θα υπάρξει αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων από τα Κύπελλα Ευρώπης, αλλά και της Εθνικής!

Για το θέμα της διαιτησίας, δε και το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα από του χρόνου να επανέλθουν οι Έλληνες ρέφερι στο χορτάρι με ξένους VAR, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «σε δύο χρόνια το πολύ η Ελλάδα θα ζητήσει ξανά ξένους διαιτητές»! Σημείωσε πως υπάρχουν καλοί Έλληνες διαιτητές, αλλά αν όλες οι πλευρές, ΕΠΟ, Super League και Super League 2, δεν καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, το πρόβλημα, όχι απλά θα παραμείνει, αλλά θα διογκωθεί.

Η ατάκα του, δε, προκειμένου να περιγράψει όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν χαρακτηριστική: «Μοιάζει με ένα 5χρονο παιδί, που του λες να κοιτάξει πρώτα δεξιά και αριστερά και μετά να περάσει τον δρόμο, και αυτό σκοτώνεται».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Ιωαννίδης:

Πηγή: sportfm.gr

Σούπερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση