ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
09 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Τεχνικός διευθυντής Φένλο: «Δεν υπάρχει ικανοποιητική πρόταση για Γιακουμάκη»

Καμία ικανοποιητική πρόταση, για την ώρα, δεν έχει η Φένλο για την πώληση του Γιώργου Γιακουμάκη

Η εξαιρετική σεζόν που κάνει με τη Φένλο ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει φέρει πάνω του τα βλέμματα πολλών ομάδων. Όχι όμως ακόμη πρόταση που να ικανοποιεί και τους δύο, όπως έκανε σαφές ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σταν Φαλκς.

«Υπάρχουν αυξανόμενες πιθανότητες ο Γιακκουμάκης να μείνει μαζί μας. Και ελπίζω επίσης ότι θα παραμείνει», δήλωσε ο Φαλκς στην De Telegraaf και πρόσθεσε: «Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον γι' αυτόν, αλλά θα πρέπει να είναι μια πρόταση που να ενδιαφέρει και τον παίκτη και εμάς. Μέχρι τώρα, τίποτα δεν υπάρχει που να μας ενδιαφέρει και τους δύο. Ο Γιακουμάκης είναι ρεαλιστής, γνωρίζει επίσης ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες επιλογές γι' αυτόν το καλοκαίρι».

Ο 26χρονος άσος μετρά 22 γκολ σε 20 εμφανίσεις. «Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι θα σκοράρει τόσο πολύ. Εάν βασίζατε τις προβλέψεις καθαρά στα στατιστικά του, δεν θα καταφέρναμε να το μαντέψουμε. Αλλά κοιτάμε και άλλα πράγματα. Ψάχναμε έναν επιθετικό που ήθελε να σηκώσει τα μανίκια και να παίξει για την ομάδα. Είδαμε αυτά τα χαρακτηριστικά στον Γιακουμάκη» κατέληξε ο Φαλκς.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση