ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ταμπάκος: «Δεν είναι βέβαιη η παραμονή Φαν’ τ Σχιπ»

Είναι όμως το επικρατέστερο σενάριο

Η περιπέτεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε άδοξα για την Εθνική κι ο Σωτήρης Ταμπάκος παρουσίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα δεδομένα για την επόμενη μέρα και το μέλλον του Τζον Φαν’ τ Σχιπ στον ελληνικό πάγκο.

«Φαίνεται ότι έχει προβάδισμα η παραμονή του Φαν’ τ Σχιπ, γιατί τον θέλουν και οι παίκτες, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο πως θα παραμείνει. Δεν είχε κλειστεί κάποιο ραντεβού μέχρι πριν λίγες ώρες, όμως είναι θέμα χρόνου και δεν θα καθυστερήσει. Θα είναι σίγουρα παρών και κάποιος από τη διοίκηση σε αυτή τη συνάντηση», τόνισε και πρόσθεσε:

«Οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη μπει στην ουσία του πράγματος, στα οικονομικά ή το τι πρέπει να αλλάξει. Να δούμε τις απαιτήσεις και το σχέδιο του προπονητή στις συζητήσεις που θα έχει με την ομοσπονδία. Πρόθεση είναι το θέμα να κλείσει άμεσα, να ανανεώσει δηλαδή ή να κοιτάξει κάτι άλλο ίσως. Πάντως δεν προκύπτει ότι έχει γίνει κάποια έρευνα αγοράς για άλλον προπονητή από τον Κωνσταντινίδη. Όσο ήταν ο Ζαγοράκης, ήταν δεδομένο ότι ήθελε έναν Έλληνα στον πάγκο».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση