ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πογέτ: «Τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας»

Δηλώσεις από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας

Πραγματοποιώντας μια καλή και ικανοποιητική εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών, η Ελλάδα επικράτησε «σβηστά» 2-0 της Νέας Ζηλανδίας σε φιλική αναμέτρηση στην κεκλεισμένων των θυρών Ριζούπολη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε για την παρουσία του Δημήτρη Κωνσταντέλια στο αρχικό σχήμα, αλλά και για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το εν λόγω φιλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για το φιλικό: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό για να το παίξεις. Και ο αγωνιστικός χώρος και το άδειο γήπεδο. Πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Και οι παίκτες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη Γαλλία. Κρατάμε τη νίκη, το κλίμα της ομάδας και την 50ή συμμετοχή του Τζαβέλλα.Δεν θα ήθελα να αναλύσω τέτοιο ματς. Έχω υπάρξει παίκτης και ξέρω πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι».

Για τον Κωνσταντέλια και τη συνεργασία με Τσιμίκα: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Τα παιχνίδια του Μαρτίου θα είναι χωρίς τον Τζαβέλλα. Τώρα ξέρουμε περισσότερα για το τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό».

Πηγή: sport-fm.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση