ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ολλανδικές... μυρωδιές στην Αθήνα

Είναι κάποιες φυλές που «μοσχοβολούν» ποδόσφαιρο.

Λίγοι παρακολούθησαν χθες το βράδυ τον κατά τα φαινόμενα αδιάφορο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στη Βοσνία. Όσοι όμως το έκαναν, είναι βέβαιο πως δεν το μετάνιωσαν.

Η ομάδα χθες πρόσφερε απλόχερα θέαμα και σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους ελάχιστους φίλους της που βρέθηκαν στο απελπιστικά άδειο ΟΑΚΑ. Υπαίτιος για αυτό; Δεν είναι άλλος από τον Τζον Φαν΄τ Σιπ.

Ένας Ολλανδός που εμφανίστηκε ως «από μηχανής Θεός» για να σώσει τους Έλληνες από την κατρακύλα. Η Ελλάδα χθες είχε μια πρωτόγνωρη ενέργεια στο παιχνίδι της. Οι διεθνείς αγωνίζονταν με τη ψυχή τους και το απολάμβαναν, παρόλο που ο αγώνας είχε μηδαμινή βαθμολογική σημασία γι’ αυτούς. Φτάνει μόνο να δείτε τον τρόπο που πανηγύρισαν τα δύο τέρματα και θα το αντιληφθείτε.

Γρήγορη ανάπτυξη, πίεση σε όλο το γήπεδο, αυτοπεποίθηση και διάθεση για ποδόσφαιρο. Όλα ψες στο ΟΑΚΑ «μύριζαν» Ολλανδία. Ο 55χρόνος τεχνικός φαίνεται να έχει περάσει από τώρα τη φιλοσοφία του στην ομάδα ενώ οι ποδοσφαιριστές αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους την αντιλαμβάνονται πλήρως.

Είναι ολοφάνερο πως κάτι αλλάζει στην Εθνική Ελλάδος και με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιλαμβάνεται κανείς τον ενθουσιασμό και την στήριξη του κόσμου στο νέο αυτό ξεκίνημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X