ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μόνο ο Σιώπης για την Ελλάδα, συγκινητικός»!

Τρομερά σχόλια στο Twitter για τον Μανώλη Σιώπη από τους Άγγλους

Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να μην κατάφερε να βρεθεί στην τελική φάση του EURO 2024 και να δώσει το παρών σε κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων, για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, όμως οι Άγγλοι την στήριξαν.

Ήθελαν να δουν την Ελλάδα στη Γερμανία, παρακολούθησαν το «δραματικό» παιχνίδι με τη Γεωργία και ξεχώρισαν… έναν. Αναγνώρισαν τις προσπάθειες του Φώτη Ιωαννίδη και του Γιάννη Κωνσταντέλια, αλλά διέκριναν αποκλειστικά τον Μανώλη Σιώπη.

Διαφώνησαν μάλιστα με τον Γκουστάβο Πογέτ. Αν κοιτάξει κανείς όσα γράφονται στο Twitter τις τελευταίες ώρες, ο μέσος της Κάρντιφ αποθεώνεται και προξενεί απορίες… Αναρωτιούνται για ποιον λόγο δεν ξεκίνησε βασικός, τον θεωρούν ανώτερο του Δημήτρη Κουρμπέλη, θεωρούν πως ο λόγος που η Ελλάδα έκανε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, είναι ο Μανώλης Σιώπης.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">This is absolutely shocking. Poyet actually has no idea. Pelkas has played 5 mins this season, Kourbelis has been terrible. Tzolis, Konstantelias and Siopis should be starting ffs<a href="https://t.co/BzfayZBOmr">https://t.co/BzfayZBOmr</a></p>&mdash; Σήφης (@MouzS13) <a href="https://twitter.com/MouzS13/status/1770880252694184053?ref_src=twsrc%5Etfw">March 21, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, διακρίθηκε, ήταν… συγκινητικός στα μάτια τους. Ωστόσο, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν τον ξεκίνησε και η Ελλάδα δεν θα βρεθεί στο EURO 2024, παρά τη μεγάλη προσπάθεια της τελευταίας διετίας.

Πηγή: england365.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση