ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέχρι τις 25 Απριλίου η συζήτηση για το θέμα προπονητή στην Εθνική Ελλάδος

Ποια είναι τα δεδομένα για Πογέτ

Τίθεται επί τάπητος στην ΕΠΟ το θέμα προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, η εν λόγω συζήτηση θα λάβει χώρα στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom», αυτή θα γίνει μέχρι τις 25 Απριλίου.

Εξάλλου, το ζήτημα του Ομοσπονδιακού τεχνικού δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη της Εκτελεστικής Επιτροπής που διεξήχθη την Παρασκευή (12/4).

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός προπονητής παραμένει ελεύθερος. Κρούσεις από άλλες ομάδες προς την πλευρά του έχουν γίνει, χωρίς όμως να έχει κλείσει σε κάποια εξ αυτών.

Να σημειωθεί, δε, ότι εάν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση προς το πρόσωπό του, ο 56χρονος τεχνικός δεν θα περιμένει την ελληνική Ομοσπονδία. Πάντως, φαίνεται ότι όσο περνά ο καιρός δείχνει να χάνει έδαφος να συνεχίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Κάτι που, βέβαια, δεν σημαίνει ότι έχει η πόρτα.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα προπονητή -είτε αυτός είναι ο Πογέτ είτε κάποιος άλλος- έχει δρομολογηθεί να τεθεί στο τραπέζι μέχρι τις 25 Απριλίου.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση