ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαθαίνει αντίπαλο αρχές Δεκεμβρίου η Εθνική Ελλάδος!

Οριστικά στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ευρωπαϊκής ζώνης.

Όπως ανακοίνωσε η FIFA, στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη, τα οποία θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2021.

Οι 55 εθνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, θα χωριστούν σε 5 ομίλους των 5 και 5 ομίλων των 6, ενώ η 1η από το κάθε γκρουπ εξασφαλίζει θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Επίσης, η 2η από κάθε όμιλο συν τις 2 καλύτερες από το Nations League θα λάβουν μέρος στα μπαράζ, από τα οποία θα προκύψουν οι 3 ομάδες που θα προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν μπορούν να κληρωθούν στον ίδιο όμιλο η Αρμενία με το Αζερμπαϊτζάν, το Γιβραλτάρ με την Ισπανία, το Κόσοβο με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, το Κόσοβο με τη Σερβία, το Κόσοβο με τη Ρωσία και η Ουκρανία με τη Ρωσία.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr"> CONFIRMED: The <a href="https://twitter.com/UEFA?ref_src=twsrc%5Etfw">@UEFA</a> Preliminary Draw for the FIFA <a href="https://twitter.com/hashtag/WorldCup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WorldCup</a> Qatar 2022 will take place on 7 December<br><br> Ceremony will be live-streamed on <a href="https://t.co/zJTWWlvUsi">https://t.co/zJTWWlvUsi</a> <br><br> More info  <a href="https://t.co/IKkR0AaasO">https://t.co/IKkR0AaasO</a> <a href="https://t.co/vkFIti5igq">pic.twitter.com/vkFIti5igq</a></p>&mdash; FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) <a href="https://twitter.com/FIFAWorldCup/status/1319308821081300992?ref_src=twsrc%5Etfw">October 22, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση