ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλήθηκε ο Λύρατζης στην Εθνική Ελλάδας

Παίρνει τη θέση του τραυματία Σταφυλίδη

Ο Κώστας Σταφυλίδης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε τον Λύρατζη του ΠΑΟΚ στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας.

Μια αλλαγή στις κλήσεις για τα πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ. Όπως έγινε γνωστό ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στην ομάδα τον Λευτέρη Λύρατζη, επιβραβεύοντας τον άσο του ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις που έχει με την ομάδα του.

Η απόφαση αυτή του Πογέτ έχει άμεση σχέση με τον Παναγιώτη Σταφυλίδη. Όπως έγινε γνωστό, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, καθώς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Έτσι, ο Γκουστάβο Πογέτ αποφάσισε να προχωρήσει στην κλήση του νεαρού άσου του ΠΑΟΚ. Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ακόμη δεν είναι δεδομένο ότι ο Λυρατζης θα παραμείνει στην αποστολή, καθώς, συμπεριλαμβάνεται και στα πλάνα της Εθνικής Ελπίδων η οποία έχει μπροστά της και ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι με την Πορτογαλία.

Ο Λύρατζης θα δώσει το «παρών» στην πρώτη της Εθνικής τη Δευτέρα και εκεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός με τους Κωνσταντινίδη - Φύσσα θα πάρουν την τελική απόφαση για το ποια από τις δύο Εθνικές ομάδες να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση