ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κιελίνι: «Παίκτες παγκόσμιας αναγνώρισης οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος»

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποθέωσε το αμυντικό δίδυμο της Εθνικής Ελλάδας και ανέφερε πως η Ιταλία πρέπει να κάνει μία εμφάνιση υψηλού επιπέδου για να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου αποθέωσε τους Μανωλά-Παπασταθόπουλο, λέγοντας πως είναι παίκτες με παγκόσμια αναγνώριση, ενώ υποστήριξε πως αν η Ιταλία θέλει να φύγει με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ, πρέπει να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιελίνι: 

Για το γεγονός πως η Ιταλία δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς:«Όταν έχουμε εμείς την μπάλα και όχι οι αντίπαλοι, είναι πιο εύκολο να μην δεχθούμε γκολ. Παίζουμε ένα ποδόσφαιρο με εμφανή σκοπό και με πολύ καλή ισορροπία. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάθε παίκτη γι’ αυτον τον τρόπο. Και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Δεν ντρεπόμαστε να αμυνθούμε όταν χρειάζεται. Έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Το ματς με την Ελλάδα θα είναι δύσκολο κυρίως από άποψης τακτικής. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να καταφέρουμε να κερδίσουμε». 

Για την άμυνα της Ελλάδας: «Έχουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο που γνωρίζουμε όλοι, τον Μανωλά με τον Παπασταθόπουλο. Παίκτες παγκόσμιας αναγνώρισης. Έχουν εξαιρετικά στοιχεία. Άλλαξαν προπονητές και τελευταία πηγαίνουν καλά, παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε να έναν ζεστό καιρό, κάτι που είναι κουραστικό. Πρέπει να κάνουμε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου».

Πηγή: sport-fm

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X