ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η πρώτη αποστολή του Πογέτ στην Εθνική Ελλάδας

Εκτός οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς

Γνωστές έγιναν οι πρώτες επιλογές του Γκουσταβο Πογέτ για την Εθνική Ελλάδας για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.

Από τις άλλες επιλογές που έχει κάνει ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας στις πρώτες του κλήσεις ξεχωρίζει η επιστροφή του Κουλούρη, η «πρώτη» του Χρήστου Κουρφαλίδη και η απουσία του Σάλιακα.

Αναλυτικά αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία για τις κλήσεις του Πογέτ.

Είκοσι έξι ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η πρώτη πρόσκληση του κ. Γουστάβο Πογέτ για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση