ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίθεση στον Λιάγκα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βρέθηκε στην «ΟPAP Arena» για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία

Ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν στην «ΟPAP Arena» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Ελλάδα-Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024 και όπως υποστηρίζει ο ίδιος προπηλακίστηκε από οπαδούς έξω από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής είπε στην εκπομπή του:

«Λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής, έχουν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες καλεσμένος και ήμουν μόνος μου.

Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία, στα οποία ήταν μαζεμένοι περίπου 100 άνθρωποι, Με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν -γενικά δεν ενοχλώ κανέναν εκτός τηλεόρασης, εντός τηλεόρασης ενοχλώ-και αρχίζουν και με βρίζουν σκαιότατα για το ότι είμαι Ολυμπιακός.

Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται. Το παιδί μου παίζει σε άλλη ομάδα και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης, Κάποια στιγμή ήρθαν 2-3 ήρθαν απειλητικά από πίσω μου και λέω τώρα θα τις φάω.

«Λέω δύο είναι τα τινά: ή θα προχωρήσω και θα τις φάω ή γυρίζω. Γυρίζω και τους λέω «Κάποια πλάκα κάνετε; Είναι παιχνίδι της εθνικής». Κι ενώ οι περισσότεροι έβριζαν, υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν. Έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά και θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές γιατί; Τόσος θυμός υπάρχει; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω».

to10.gr

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση