ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιάδης: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη της ήττας»

Δεν στάθηκε στις επιλογές, αλλά στη γενικότερη κακή συνολική εικόνα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ

Την ευθύνη της ήττας από την Ιταλία, ανέλαβε πλήρως ο Άγγελος Αναστασιάδης, που δεν στάθηκε στις επιλογές, αλλά στη γενικότερη κακή συνολική εικόνα της Εθνικής στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης

Για το αν προβληματίστηκε από την εικόνα της Εθνικής: «Ήρθε μια ομάδα αποφασισμένη από το ξεκίνημα να κάνει κάτι. Ήταν κακή μέρα και κακή εμφάνιση για εμάς. Μας πήραν όλους τους χώρους, ήταν πιο δυνατοί στις μονομαχιες και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Όταν μια ομάδα έχει αυτή την εικόνα, την ευθύνη αναλαμβάνει ο προπονητής. Αλλά πρέπει να δούμε τα λάθη μας πριν το ματς της Τρίτης και να διορθώσουμε την εικόνα μας»

Για τις επιλογές που δεν βγήκαν: «Οι επτά από τους έντεκα παίκτες είχαν απόδοση κάτω του μετρίου. Απέναντι μας είχαμε μια ομάδα πιο φρέσκια. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι συγκεκριμένο να αλλάξουμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Δεν μιλάω για επιλογές ή για συστήματα. Δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε να είμαστε»

Για τα πρώτα ημίχρονα που «πετάει» η Εθνική: «Έχει σημασία ότι όχι μόνο δεν υπάρχει προσοχή και συγκέντρωση, αλλά είναι και θέμα αγωνιστικής απειθαρχίας και φταίω εγώ. Δεν είναι θέμα το αν παίξαμε με καθαρό φορ ή όχι. Ο Φορτούνης που πήγε κορυφή ήταν ο καλύτερος μας παίκτης, άρα δεν ήταν κακή επιλογή. Έγινε μία σειρά άλλων λαθών που έκριναν το ματς. Είχαμε προβλήματα σε άλλους άξονες που δεν έπρεπε να γίνουν»

Για τη μη κλήση του Τοροσίδη: «Η Εθνική δεν είναι μόνο ένας παίκτης. Δεν ήταν το πρόβλημα ο ένας παίκτης. Ο Ζέκα έδωσε ότι μπορούσε. Ήταν γενικά μια απελπιστική εμφάνιση και δεν αξίζει να μιλήσουμε για άτομα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X