ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο κράξιμο από Αλέφαντο!

Τα βάζει με όσους σπάνε την καραντίνα

Με ένα μακροσκελές μήνυμα ο Νίκος Αλέφαντος τα χώνει σε αυτούς που δεν τηρούν την καραντίνα και κυκλοφορούν κανονικά έξω.

Αναλυτικά:

Πού πάτε ρε, ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ, είσαστε με τα καλά σας, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, ποιος σου μιλάει, θάνατος έξω καταστροφή, ποφέρει ο κόσμος, ποφέρει, ε βέβαια, Ε ΒΕΒΑΙΑ, τι να λέμε τώρα, παραμύθια; Αυτά είναι εγκλήματα που κάνετε, είσαι εγκληματίας εσύ κύριε που βγαίνεις να πας στο πάρκο να πας στη λαϊκή περπάτημα στα Λιόσα, εγκληματίας. Βαδισταί είσαστε όλοι εσείς, τι νομίζετε ότι είσαστε; Σαν τον Τσάρτα, του εκλεβανε τη μπάλα και έκανε σπριντ με βάδην να τους επρολάβει, πάει φύγανε, γεια σας, σχόλασες, ΣΧΟΛΑΣΕΣ. 

Κολλάτε το ένα, κολλάτε το άλλο πάτε σπίτι, κολλάτε τη γυναίκα σας, αυτή κολλάει την άλλη, γεμίζει ο κόσμος αρρώστιες και συφορές. Μέσα ρε, ΜΕΣΑ ΡΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ, κίνδυνος μεγάλος, μέσα. Ε, βέβαια. Ε, ΒΕΒΑΙΑ.

Και βαριόσαστε στο σπίτι, γκρινιάζετε, δεν αντέχετε… Γυμναστική ρε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Έχετε τα άντερα; Λέγε ρε, τα έχετε; Να πέφτετε στο σπίτι μέσα κάτω, πουσάπς, θωρακικούς, εδώ, ασκήσεις με ποικιλία, φανταστικές, ασύλληπτες, όρθιοι, πάνω, σπριντ, Τρίτη Πέμπτη φυσική κατάσταση, Παρασκευή ταχτική, Σαββάτο ρεπό να ξεκουραστείτε να φάτε να πιείτε να κάνετε, Κυριακή παίζουμε. Έτσι είναι. Να πάρετε και τέσσερις πασσάλους όπως έκανε τότες ο Μπαρισβήλερ στο Αμβούργο που είχα πάει να τον εδώ, και ο Μπόμπεκ μετά εδώ Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Προοδευτική, Λάρισα, προπονηταί μεγάλοι αυτοί, τεράστιοι άστο, ΑΣΤΟ, τέσσερις πασσάλους να τους εβάλετε στο σαλόνι να κάνετε τερματάκια, να παίζετε κορόδο να τρέχετε μέσα στους καναπέδες, σίφουνες, ξανά απ’ την αρχή, κούρσες τρομερές σαλόνι κουζίνα ξανά πίσω, καμπινέ. Λοιπόν.

Εδώ κόλλησε ο Τομ Χανκς ρε ο γίγαντας, ο φοβερός, ο ασύλληπτος, εσύ θα γλιτώσεις; ΕΣΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ; Έχει παίξει ναυαγό, φόρεστ γκαμπ, τον άλλονε τον Απόλλωνα με τους διαστημάνθρωπους, τον Ράιαν τον φαντάρο να τον σώσει εκεί έτρεχε στις λάσπες μέσα, βόμπες, καπνογόνα, ποφεύγει τη μία, ποφεύγει την άλλη, ΧΑΜΟΣ. Και θα γλιτώσεις εσύ μωρέ, άστο έφυγες, τράβα Πεντέλη για σκάψιμο, βγάζουμε το μάρμαρο σήμερα.

Σας παρακαλάγαμε τότε θυμάμαι με τον συχωρεμένο τον Τάκη τον Τζαλακόπουλο, σας παρακαλάγαμε να ‘ρθείτε να δείτε την Προοδευτική, παίζαμε τελευταίο παιχνίδι με τον Φωστήρα, μια κατηγορία ολόκληρη, άθρωπος δεν πάτησε, ΑΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ, 0-4 στο ημιχρόνιο, και τώρα δεν μαζευόσαστε μέσα, όλο βόλτες και περιπάτους, σας αρχίσω στα χαστούκια έναν έναν, ξέρετε που θα φτάσετε; Κατό χαστούκια ο ένας θέλετε, τι να λέμε τώρα.

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X