ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαρτίνες: Αγόρασε σκύλο αξίας 20 χιλ. για να προστατεύει το μετάλλιο του Μουντιάλ!

Απίστευτος ο κίπερ της Εθνικής Αργεντινής

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αλλά και ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αργεντινής στην ιστορική πορεία της «αλμπισελέστε» μέχρι την κατάκτηση του τίτλου.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας δέχθηκε έντονη κριτική αμέσως μετά τον τελικό με τη Γαλλία για τον τρόπο που επέλεξε να πανηγυρίσει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα του Μουντιάλ, κριτική η οποία πάντως δεν φάνηκε να τον ενοχλεί ιδιαίτερα!

Λίγες εβδομάδες μετά από την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή, ο Μαρτίνες βρήκε ακόμα έναν τρόπο... ιδιαίτερο τρόπο να απασχολήσει τα Μέσα. Συγκεκριμένα, ο κίπερ της Άστον Βίλα προχώρησε στην αγορά ενός εκπαιδευμένου σκύλου ράτσας Μαλινουά έναντι του ποσού των 20 χιλιάδων λιρών!

Ο λόγος; Όπως αποκαλύπτουν βρετανικά δημοσιεύματα, η αποστολή του σκύλου-φύλακα είναι η προστασία του χρυσού μεταλλίου από το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Βελγικά Μαλινουά - εκτός των άλλων - είναι εξαιρετικοί φύλακες, ενώ μπορεί να τα συναντήσει κανείς τόσο στην Αστυνομία, όσο και στον στρατό.

Sport-fm.gr

Viral: Τελευταία Ενημέρωση