ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χρυσάφι» της FIFA σε αγγλικές ομάδες για παίκτες που βρίσκονται στο Μουντιάλ!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταβάλλει το ποσό των 27 εκατομμυρίων δολαρίων στα κλαμπ της Premier League

«Χρυσάφι» της FIFA σε ομάδες της Premier League με παίκτες που συμμετείχαν στο Μουντιάλ του Κατάρ, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να καταβάλλει το ποσό των 27 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά στα κλαμπ του «νησιού» για τις ημέρες που «στερήθηκαν» τους παίκτες τους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του «The Athletic», Φίλιπ Μπάκινγκχαμ, η FIFA γνωστοποίησε πως 209 εκατομμύρια δολάρια αναμένεται να καταβληθούν στους συλλόγους που διαθέτουν ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση.

Πράγμα που σημαίνει πως η κάθε ημέρα που βρέθηκαν μακριά από τις ομάδες τους ισοδυναμεί με 10.000 δολάρια, με τις ομάδες της Premier League να εισπράττουν συνολικά περισσότερα από 27 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν ακόμη παίκτες που θα συμμετάσχουν σε τελικό και στην αναμέτρηση για την ανάδειξη της τρίτης θέσης στο τουρνουά, συγκυρία που μπορεί να αυξήσει το ποσό που προαναφέρθηκε.

Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση» προκύπτει ως μια αποζημίωση λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεσούσης της σεζόν, είτε αυτό συνεπάγεται με επιπλέον καταπόνηση ή τραυματισμό των αθλητών.

Πηγή: sport-fm.gr

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση