ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέσι: «Ήμουν εκνευρισμένος με το χαμένο πέναλτι»

Όλα όσα δήλωσε ο Αργεντινός μετά τη νίκη επί της Πολωνίας

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να… συγχωρήσει στον εαυτό του το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Πολωνία, αλλά κρατά την αντίδραση της εθνικής Αργεντινής που δεν πτοήθηκε και επικράτησε 2-0.

«Ήμουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου που δεν έβαλα το πέναλτι, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή από αυτό το λάθος μου. Ξέραμε πως μόλις βάλουμε το πρώτο γκολ θα άλλαζε όλο το παιχνίδι. Το παιχνίδι με το Μεξικό μάς έδωσε πολλή ηρεμία και αυτοπεποίθηση και βγήκαμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να κερδίσουμε», ανέφερε ο 35χρονος άσος.

Όσο για τη συνέχεια και το ματς των «16» με την Αυστραλία το Σάββατο (21:00); «Τώρα αρχίζει ένα άλλο Μουντιάλ για μας και ελπίζω να συνεχίσουμε στο δρόμο που χαράξαμε σήμερα. Το παιχνίδι με την Αυστραλία θα είναι πολύ δύσκολο. Κάθε ομάδα πλέον είναι ικανή να κερδίσει την άλλη, όλα είναι σε ισορροπία. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο», είπε ο αρχηγός της «αλμπισελέστε».

Πηγή: sport-fm.gr

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση