ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μέσι: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τους υψηλούς στόχους της Αργεντινής ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Μουντιάλ

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Αργεντινή απέναντι στο Μεξικό και τον τρόπο που ήρθε τελικά η νίκη σχολίασε ο Λιονέλ Μέσι.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το Μεξικό έχει έναν φανταστικό προπονητή, είναι μια σκληρή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, με μεγάλη ένταση. Στο δεύτερο ηρεμήσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε με την μπάλα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη νίκη. Παίξαμε όπως έπρεπε, πιέσαμε, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι βάσει συνθηκών. Η ομάδα έπαιξε ένα υπέροχο παιχνίδι. Αυτός είναι ο τρόπος, είμαστε όλοι σημαντικοί, πρέπει να σκεφτούμε αυτό που έρχεται. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, μόλις τώρα ξεκινήσαμε».

Για τα συναισθήματα ενόψει της συνέχειας είπε: «Υπάρχει χαρά, ήταν απαραίτητη η νίκη. Έγινε όπως έγινε, αλλά έπρεπε να νικήσουμε. Μας κόστισε πολύ το πρώτο παιχνίδι, ιδιαίτερα επειδή για κάποιους ήταν το πρώτο Μουντιάλ, ήταν το πρώτο παιχνίδι και δεν μπήκαμε να παίξουμε όπως έπρεπε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε το 2-0 για λίγα εκατοστά και τώρα ξέραμε ότι πρέπει να νικήσουμε, ότι ξεκινάει ένα άλλο Μουντιάλ και μπορούμε να το κάνουμε».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Δεν τα παρατάμε τώρα. Αυτή είναι η κατάσταση. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε τώρα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν υπέροχη. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Ήμασταν για καιρό χέρι-χέρι με τον κόσμο και έχουμε καταφέρει υπέροχα πράγματα».

Sport-fm.gr

Το 24sports για ακόμη μια φορά πρωτοπορεί προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία ώστε να απολαύσετε στο μέγιστο βαθμό το παγκόσμιο κύπελλο. Η ιστοσελίδα μας μέσω των υπηρεσιών της sportsmonks σας παρέχει όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που αφορούν τη διοργάνωση. Για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες όπως ώρα και ημέρα διεξαγωγής, στάδιο, προϊστορία, φόρμα ομάδων, ενδεκάδες, στατιστικά, ζωντανή ενημέρωση και αρκετά ακόμη. Ζήστε την μοναδική εμπειρία εδώ!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση