ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η FIFA αρχίζει έρευνα για την «εισβολή» του Salt Bae (vid)

Ο οποίος βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ

Αφού έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο και υπήρξε... καταιγισμός αρνητικών αντιδράσεων, η FIFA θα κάνει έρευνα για το πως ο Νουσρέτ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, καθώς ο διάσημος Τούρκος σεφ μπήκε στο γήπεδο και... παρενοχλούσε παίκτες της εθνικής ομάδας της Αργεντινής προσπαθώντας να φωτογραφηθεί μαζί τους και να σηκώσει το τρόπαιο της διοργάνωσης, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναγκάστηκε να κάνει έρευνα. 

«Μετά από εξέταση, η FIFA διαπίστωσε πως άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα» ανέφερε εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς υπάρχει περιορισμός στην πρόσβαση στο γήπεδο σε περίπτωση πανηγυρισμών και επιτρέπεται μόνο στους νικητές και τους αρχηγούς κρατών να αγγίξουν το τρόπαιο. Η FIFA επιβεβαίωσε ότι η παρουσία του Νουσρέτ ήταν μη εξουσιοδοτημένη, αν και ο Τούρκος σεφ είχε πάνω του διαπίστευση. 

 

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση